1938 – 2018 Historien gjentar seg

1938: Tyskere Drept og Forfulgt – 2018: Russere Drepes og Forfølges

Etnisk rensing, forfølgelse, undertrykking og drap på minoriteter er ikke noe nytt i Europa. I 1938 førte forfølgelsen av tyskere til utbruddet av den 2. verdenskrig.

Nå, i 2018, ser vi det samme skje igjen og denne gangen er det russerne som forfølges, undertrykkes og drepes i et omfang som forsvarer bruken av ordene Genocide og Etnocide.

I Novorossia dreper de ukrainske nazibataljonene med full finansiell støtte, militærtrening og militær ledelse og instruksjon russere daglig i artillerioverfall
og ved snipervirksomhet. Og hvem støtter dem? Joda, de samme Anglo-Zionistiske kreftene som sto bak forfølgelsen av tyskere for 80 år siden.

Russland tar nå situasjonen på alvor og har gjort det lettere for russere utenfor Føderasjonens grenser å komme hjem til Moderlandet selv om de har bodd utenlands i flere generasjoner og mangler russiske papirer.

Forrige gang en slik utvikling skjedde i Europa med undertrykking, fordrivelse og drap brøt det ut en verdenskrig. I dag ligner forholdene på de for 80 år siden i det NAZI-alliansen (NAto-ZIonistene) under ledelse av russofobene i Anglostatene og Øst-Europa presser på for storkrig mot Russland med samme metoder.