27. januar – HoloCa$h-Svindler-Mafiaens Feiringsdag

Sunne barn i Auschwitz

27. januar 1945 inntok Sovjetstyrkene interneringsleiren Auschwitz uten kamp siden tyskerne hadde trukket seg tilbake. Igjen i leiren befant det seg nærmere 10.000 internerte som ble vurdert til å være for syke eller svake til å bli evakuert gjennom de såkalte evakueringsmarsjene til nærmeste jernbanestasjon, Gleiwitz.

Over er et av de mange bildene sovjeterne tok som dokumentasjon på helsetilstanden hos de svake internerte som ble igjen i leiren. Samtlige bilder sovjeterne tok viser det samme: De svake internerte ser ut til å være både velfødde og i god form. Takket være god pleie fra de tyske leirvaktenes side:

Sovjeterne overtar Auschwitz den 27. januar 1945

Dette beviser at all propaganda om Auschwitz, som noe annet enn en arbeids- og hvileleir for fiender av den tyske stat, er ondsinnet løgn og hatpropaganda til inntekt for den internasjonale jødedommen og deres kriminelle HoloCa$hmafia.

De samme jødiske kreftene som står bak denne svindelmafiaen står også bak ødeleggelsen av alle europeiske land under dekke av det skjoldet HoloCa$h-løgnen gir dem. Det skjoldet må derfor ødelegges skal vårt folk ha en fremtid som folk. Det er derfor den viktigste enkeltoppgaven vi nasjonale patrioter har: Å knuse Jødenes HoloCa$h-svindel!

Forøvrig er det min oppfatning at Jødedommen må Utryddes!