8. og 9. mai regnes som dagene da den Internasjonale Jødedommen knuste Tyskland og med det Nasjonal Frihet i Europa

Den 2. Verdenskrig var Jødenes Krig

I forbindelse med de Cuckservative Jødesleikernes feiring av knusingen av all Nasjonal Frihet i Europa er det på tide å minne om en av de mest betydningsfulle dokumentene omkring Jødenes Krig; nemlig boken med samme navn skrevet av Halldis Neegård Østbye.

Jeg gir ordet til Halldis Neegård Østbye selv:

”Uten å forstå jødeproblemet vil man ikke forstå årsaken til og hensikten med den krig som de to store finansdemokratier England og Frankrike erklærte Tyskland 3. september 1939. Jødeproblemet er nøkkelen til verdenshistorien”.

For egen regning minner jeg om at Verdenskrigen allerede ble erklært av politiske internasjonale jødiske organisasjoner den 24. mars 1933. Boken er velstrukturert, lett å finne frem i og lett og flytende skrevet.

Boken finner dere på nett som nedlastbar PDF. Tviler på at den er å få i bokform lenger. Kanskje på bibliotekene? Anbefales på det sterkeste!

Etter det jeg hører er det opptil flere Cuckservative Nasjonale smågrupper i Norge som hylder de norske Folke-Forræderne som hjalp Den Internasjonale Jødedommen til å knuse Tyskland.

Det tyder i så falle på en historieløshet som grenser mot hjernevasket jødeidioti.

Tilsvarende med såkalte nasjonale som kaller seg med samme navn som Folke-Forræderne brukte under krigen mot den nasjonale samlingsbevegelsen under Vidkun Quisling; nemlig Den Norske Motstandsbevegelsen eller bare Motstandsbevegelsen de også ble kjent under.