Aldri Glemme, men gjerne Tilgi de Norske Forræderne som hjalp AngloZionistene under WW2

Britisk/Norsk MTB som Mordere av Sivile Nordmenn

Resettskribentene fortjener de kallenavnene kulturmarxistene setter på dem som Kloakkrotter, bedritne et eller annet og lignende. Denne gangen er det den historieløse hykleren, John M. Johansen, ute og demonstrerer Cognitiv Dissonans og Jødesleiking i Globalistenes tjeneste.

Den andre verdenskrig sluttet i Norge med kapitulasjonen den 10. juni 1940. Fra da av var Norge ikke lenger i krig. Likevel meldte det seg mange nordmenn til tjeneste hos AngloZionistene hvor de blant annet deltok i massemyrderier av sivile Nordmenn. Johansen gir deg AngloZionistenes Globalistiske versjon som ødela alt grunnlag for europeiske nasjonalstater etter WW2:

La oss aldri glemme de som kjempet for vår …….. Undergang

  

Stadig flere verdikonservative og andre nasjonalister ser at vendepunktet for nasjonalstatene var AngloZionistene og JudeoKommunistene sin felles seier over Nasjonalstatens forkjemper, Tyskland. Fra da av har det gått nedoverbakke med Nasjonalstatenes Europa, men de jødesleikende propagandistene i Resett gjør hva de kan for å redde Globalistenes ansikt. Det er feigt av dem, men enda dummere av Resetts lesere som ikke har bedre vett og kunnskap.

Terroraksjonen mot d/s Irma og d/s Henry

  

Linken over går til en av mange mordaksjoner hvor sivile nordmenn var målet for britisk / norske terrorister sin blodtørst. Les den og gå inn på Vigridsiden og les flere. Du vil bli forbauset.