Alliansen – Lettlurt Klovneri takler ikke presset og går i de enkleste fellene

Lysglimt sin Partileder i Trøndelag med grunnleggende blemme – Skjermdump

Alternativ Media har satt Alliansen i fokus og vært heldige nok til å ha en betrodd og av Lysglimt høyt aktet og oppskrytt partileder for Trøndelag som intervjuobjekt ved først en vanlig lørdagskveld og nå i videoen over som spesialobjekt en torsdagskveld et par uker senere.

Det første intervjuet var helt greit og Bjørn Inge Johansen i Alliansen fikk boltre seg rimelig fritt og presenterte seg som en artig fyr med kunnskaper på sentrale områder som Parisavtalen. Noen politiker virket han ikke som, men det vil han heller ikke være i den vanlige oppfatningen av ordet.

Neida, Bjørn Inge vil være seg selv og en slags ombudsmann for den lille mann på Stortinget. Jeg satt igjen med et positivt inntrykk av mannen og partiet Alliansen og det vet jeg andre gjorde også. I dag ble jeg tipset om at det var en oppfølger til intervjuet hvor Alternativ Media styrte mer som jeg burde se. Hvilket jeg gjorde.

Ekstra-intervjuet med Bjørn Inge Johansen

Og det jeg da så og hørte var stygt. Meget stygt både mot stakkars naturlige, jeg er meg selv, Bjørn Inge og mot Alliansen. Alternativ Media satte opp H2-fellen for Bjørn Inge.

H2 står for HoloCa$h og Hitler.

Her er spørsmålet Alternativ media stilte på vegne av Jan-Ove Fromreide  5:41 ute i intervjuet: «Hvorfor fornekter Alliansen jødeutryddelsen i 2 verdenskrig.»

Alle som har fulgt med litt rundt Alliansen og Lysglimt vet at Alliansen ikke har noen partimening om annet enn at de skal ut av EØS og Schengen-avtalen. Det vet også Alternativ Media og spørsmålsstilleren. Garantert. Det vet også Bjørn Inge Johansen.

Allikevel tråkker han rett ut i minefeltet og blåser seg selv i filler på en stakkarslig og tafatt måte. Her er Bjørn Inge sitt svar på spørsmålet: «Å nekte på en bygning som står og nekte på et lik du har sett er vanvittig dumt så jeg har ikke møtt noen i Alliansen som nekter for at masse mennesker ble drept i Polen under krigen gjennom Nazifascistregime som Jan Ove Fromreide i Demokratene støtter…….»

Han bruker selv ordene vanvittig dumt, men de passer i dette tilfellet glimrende på Bjørn Inge selv og belyser de problemene Lysglimt har med både måte å drive partiet på, rekrutteringen til ledende posisjoner og den manglende skoleringen av dem.

Vanvittig og idiotisk dumt alle delene.

Det virker som Bjørn Inge er en folkelig og velmenende fyr og det er mer enn de andre folkene i denne saken virker som.

Og partiet Alliansen er det bare å glemme. Og det var vel hensikten med å stille spørsmålet.