Alliansen; Lysglimt sin Private Pengemaskin???

Alliansen – Lysglimt’s Pengemaskin???

Vi er inne i et valgår til Stortinget og på ytre Høyrefløy er det hard konkurranse om de få tusen velgere som kan tenke seg å stemme på fløypartiene.

For mitt eget vedkommende er saken klar: Ingen av de norske partiene eller valglistene er aktuelle så jeg forblir hjemmesitter. Nysgjerrig er jeg jo likevel og tok en liten runde for å se hva som hadde skjedd etter at fristen for landsdekkende deltagelse var passert og kom over en artikkel hos Document, skrevet av Erling Marthinsen, hvor «partiet» Nye Borgerlige radbrekkes. Det er ikke noe nytt og i kampen mellom Nye Borgerlige og Demokratene vant sistnevnte en solid seier.

Når jeg først er inne og leser titter jeg også på kommentarene siden det der står mye interessant. I alle fall av og til. Og der fant jeg en relevant kommentar skrevet av en Jan Ur Johansen:

Jan Ur Johansen om partisvindlerne – Skjermdump fra Document
Document-artikkel med Johansen’s kommentar

Den gangen Alliansen ble startet som en avleder for rekruttering til etnonasjonalisme fikk partieier Lysglimt 250.000 kroner i startkapital av Mikkel Dobloug. Valget innbrakte ca. 1.2 millioner til partikassen så Lysglimt kan le hele veien til banken.

Spørsmålet er om noen lar seg lure og er dumme nok til å stemme på partiet. Skal bli spennende å se.