Alliansen – SHP; Program»tyveri» av overløper-femsefitte og hvor blir Sannheten om Jødene av?

Lysglimt – Skjermdump fra partiets nettside.

Lysglimt i Alliansen er den eneste personen som det etter min oppfatning er verdt å følge opp på den norske Høyresiden.

Av den grunn var jeg innom partiets Facebookside og fant et innlegg den 17. februar hvor Lysglimt kort redegjør for hvor partiprogrammet deres var blitt av. Overløperen Bjørn Chr. Rødal tok det med seg til SHP og vips så hadde SHP et velutviklet program mens Alliansen sto tomhendt tilbake. Slike overløpere fortjener tittelen «Femse-Fitter».

I et annet innlegg på Alliansens nettside besvarer Alliansen en kommentar som spør om hvorfor Rødal stakk av fra Alliansen med at Rødal ble skremt av at Lysglimt tok opp Jødeproblemet direkte i offentligheten.

Det er derfor interessant at Lysglimt den 17. februar nevner sitat:
«Legg også merke til at Selvstendighetspartiets program ikke sier noe om Israel, sionismen, jødedommen eller jødenes rolle. Det kan være en enklere vei å gå, gjennom å helt unngå å mene eller si noe om det kompliserte og sammensatte temaet.»

Da skulle vi tro at vi finner stoff om dette på partiets nettside hvor Lysglimt presenterer seg selv og det han går til valg på. Snodig, men jeg finner null om Israel, Zionisme, Jødedom, Jødeproblemet, HoloCa$h-løgnen eller noe annet tilsvarende.

Min konklusjon er at Lysglimt sin eneste mulighet til å vinne fram er å utvikle et åpent anti-zionistisk og anti-jødisk partiprogram i full bredde og kjøre det som aggressiv fanesak.

Gjør han ikke det havner han i køen av tafatte cuckservative tufsepartier beregnet for homser og femser på Høyresiden. Ja, der er han faktisk allerede.