Alliansens Tåketale: Det er ikke Muslimer og så videre, men det er………. Ja, Hvem og Hva er det, Mr. Lysglimt???

Jødene bak ødeleggelsen
Jødene og deres HoloCa$h-løgner står bak Den Hvite rases undergang.

Alliansen, ved dens formann og eneste medlem, Hr. Lysglimt, burde vite hva og hvem som er årsak til masseinvasjonen av Hvite land og det påfølgende folkemordet på oss.

Innimellom tar jeg meg en runde og ser hva de forskjellige Cuckservative gruppene finner på av klovnestreker. Denne gangen fikk jeg meg en god latter da jeg så videoen på Alliansen sin Facebookside hvor formannen forsøkte å fortelle oss hva vårt hovedproblem er.

Det vil si at det er mulig at han forsøkte å få det fram, men at han ikke klarte det og i stedet fortalte oss en masse om hva som ikke var noe problem.

Islam er ikke problemet

Kontrollert opposisjon.Islam er ikke problemet.Muslimene er ikke problemet.

Posted by Alliansen – Alternativ for Norge on Sunday, August 9, 2020
Lysglimt håner SIAN som «kontrollert opposisjon», men det er da Alliansen også?

Over er videoen fra Alliansen hvor formannen håner anti-Islamistene for å være kontrollert opposisjon, men han begrunner det ikke. Det vil si at han forteller oss ikke hvorfor de er kontrollert opposisjon og hvem som kontrollerer dem og hvorfor de blir kontrollert slik de blir.

Dermed faller hele videoen flatt på bakken som et tomt ordgyteri uten verdi.

Min konklusjon er at Alliansen og alle andre grupperinger som ikke adresserer de grunnleggende problemene direkte og ved navn er kontrollert opposisjon.

Så Alliansen bør slutte å kaste stein så lenge de befinner seg i det samme glasshuset som dem de håner og kaster på.

For ordens skyld: Roten til den ondskapen som i dag rammer oss ligger i Jødenes kontroll med Makten i våre Hvite samfunn.

Sammen med og for den jødiske agendaen arbeider kristenzionister, Israel-Firstere og kulturmarxister. Denne koalisjonen av ondskap vant den 2. verdenskrig og knuste all Verdikonservativ Bevegelse i Europas sterke sentrum og deres allierte.

I Tyskland representert ved Adolf Hitler og i Norge ved Vidkun Quisling.