Alliansesvada fra Lysglimt – Quisling som Forbilde

Vidkun Quisling – Åndelig forbilde for Alliansen???

Lysglimt lirer av seg en mengde svada om åndskamp mot dagens folkefremmede system, men det hele renner ut i sanden og blir borte.

Mange har gått foran Lysglimt. Vidkun Quisling og Arne Myrdal er to av dem Lysglimt minner om. Norge for Nordmenn var Myrdal sitt motto. Quisling snakket om Åndskamp mot Jødemakten. Her i en tale fra krigens dager:

Vidkun Quisling: Kampen mellom Arier og Jødemakt

Hva vil så egentlig Lysglimt med Alliansen? Og hvordan skal han omsette generell svada til politisk handling og politiske resultater? Vanskelig å si. Så langt har det i mine øyne vært tomt prat i snart fire år.

9. mars 2021: Oppdateringer fra partileder Lysglimt

Vel, Lysglimt er flink til å prate og det er bare å gratulere med over 5.000 godkjente underskrifter og dermed rett til å stille lister i alle landets valgkretser til høsten.

Men det må mere til enn svadaprat om åndskamp til før jeg gidder å rusle til stemmelokalet.

Eller er han og partiet surfere som venter på den rette bølgen som skal bringe dem opp og fram og nå siden Trump-bølgen er borte satser de på Pandemibølgen?

Det er en bekvem strategi, men vinne med den gjør de ikke.

Anna og Lars står på barrikadene for sin sak. Burde ikke Lysglimt og hans folk gjøre det samme? Gjerne sammen med Anna og Lars. Eventuelt tilsvarende for egne saker.