Alternativ Media + Alliansen = Sant (om jeg har forstått det riktig)

Solabladet om Alliansens inntog i Antiglobalisthuset på Sola Skjermdump

Det skjer store og positive saker og ting på den antiglobale Nasjonalistsiden.

Lysglimt i Alliansen har fått stilt et stort hus på Sola til rådighet fram til over Stortingsvalget i 2021.

Lysglimt har bodd i huset nå noen uker og markert seg i området. Dermed starter Haterne av Ytringsfrihet og Demokrati opp Hylekoret sitt. Politikere, Media og Jødesidens stormtropper hyler stadig høyere. Mannen som har lånt ut huset sitt heter Arvid Gimre og det gikk ikke lang tid før han ble truet av Jødesidens frontsoldater og det både skriftlig og muntlig:

Trusselbrev fra Antirasistisk Front Skjermdump

Det er ingen tilfeldighet at det som tydeligvis opptar Jødesiden mest er såkalt HoloCa$h-benektelse. Det er i jødenes øyne en kapitalforbrytelse de ikke tolererer. Alle som stiller det minste kritiske spørsmål til Jødeløgnen om de 6 millioner som aldri ble utryddet blir forfulgt og heter fra da av Antisemitter, Rasister, Nazister og noen andre fine honnørord.

Men det nytter lite med bare et hus om ikke de andre viktige elementene for suksess også faller på plass. Media som setter et samarbeide med Alliansen som 1. prioritet må til og det kom på plass i kveld om jeg forsto sendingen til Anneli og Ronny i Alternativ Media riktig.

Da er det bare å gratulere Lysglimt personlig for det er ingen tvil hos meg om at det er hans positive og energiske stil som har gitt utslaget både for Hus og Medietilknytning.

Men det må ikke stoppe der. Andre ressurspersoner må skifte gear og stille opp sammen med Lysglimt. Det er ingen enmannsjobb å knuse de jødestyrte globalistpolitikerne som utfører folkemordet ved navn «The Great Replacement».

Et av mest grunnleggende elementene, ja, jeg vil faktisk si det viktigste elementet Jødesiden har tatt i bruk for å hjernevaske folket vårt fra barnehagen av er løgnen om HoloCa$h. Den lammer Nasjonalister og Nazister og enhver som ytrer tvil er uansett Nazist selv om det kun er for å tillate debatt om narrativet.

Alternativ Media og Alliansen / Lysglimt må gjerne forsøke å vri seg av denne jødekroken, men jeg betviler at de lykkes i det.