Alternativ Media: AP = Corona-virus. Minner om Anders B. Breivik???

Som å høre Anders B. Breivik???

Alternativ Media med Anneli Virtanen og Ronny Rønning er kommet som et frisk pust inn i en ellers totalt død Cuckservativ bevegelse. I ovenstående bilde tar de (etter mitt syn) en Breivik.

Hva sto Anders B. Breivik for og hvilket tankegods lå til grunn for hans militante handling mot AP representert ved deres ungdomsfylking AUF?

Den enkle og forsåvidt også riktige versjonen er at Breivik mislikte kulturmarxisme og særlig da AP-varianten av den. Derfor aksjonen mot AUF på Utøya.

Dette er en holdning han har felles med hele det Cuckservative miljøet og som florerer i kommentarfeltene hos Resett, Document og HRS. Og så vidt jeg kan se også hos alle de mikrogruppene i farvannet rundt dem. Som, igjen etter mitt syn, Alternativ Media.

For meg er dette helt greit. Jeg misliker sterkt alt som har med kulturmarxisme å gjøre og mener den politiske retningen må utryddes. Bak kulturmarxismen står ikke bare navngiver Karl Marx, men også en hel haug med andre jøder som ledd i Jødenes parasittiske strategi for å knuse alt som er ordentlig og positivt blant ikke-jødiske nasjoner og folk.

Men hos Alternativ Media er dette tydeligvis ikke så enkelt. Der fremmer de hat mot AP og med det implisitt mot AUF og sammenligner dem med det dødelige Korona-viruset som bærer av den kinesiske pesten. Som vi jo med alle midler må utrydde. Men da må jo dette også gjelde AP.

Og med det må jo bildet over nærmest være en reklameplakat for Anders B. Breivik sine synspunkter som her forsterkes og fornyes.

Men så er det at det stokker seg litt for Alternativ Media. De liker visst ikke å minnes om Breivik og hans likheter til resten av det Cuckservative miljøet han var en integrert del av.

Alternativ Media om «22. juli»-kortet

Hva i all verden skal dette bety? Alternativ Media sidestiller AP med det dødelige Korona-viruset som må utryddes, men vil ha seg frabedt å bli sammenlignet med sin forgjenger i anti-AP hat? De burde jo være stolte og benytte anledningen til å forsvare Breivik sitt tankegods mot AP og deres kulturmarxisme. Men det gjør de ikke.

De gjør det stikk motsatte: De slår kontra og motsier alt de ellers påstår å stå for; som Ytringsfrihet og åpen offentlig debatt uten meningssensur og straff.

Så mye for Alternativ Media sin praktisering av liv og lære. Forøvrig helt standard Cuckservativ tapermentalitet.