Anneli Virtanen lager bølger i Massemedia

Anneli Virtanen; Nazi eller ikke Nazi – Det er spørsmålet Skjermdump fra ABC-Nyheter

Det skjer ikke så mye i vår hjemlige lille Cuckservative andedam og når det gjør hiver massemedia seg raskt over det. Som ved tilfellene Breivik og Manshaus, Odins Soldater og Lysglimt sine beskjedne jødeutsagn.

Denne gangen er det altså Anneli Virtanen i Alternativ Media som lager overskriftene. Såvidt jeg forstår problemstillingen går den på en variant av Shakespears berømte: «To Be or Not To Be is the Question» – altså – «Er Anneli Nazi eller ikke Nazi, det er spørsmålet».

ABC-Nyheter fører i sin artikkel sterke argumenter som virker vel dokumenterte, men Anneli kontrer dem i sine TV-sendinger på Alternativ Media sin Facebookside og med artikler i egne medier.

ABC-Nyheter om Anneli sine NAZI-tilknytninger

Anneli vil forby 22. juli-koblinger

Den siste linken er ikke positiv for Anneli siden hun her vil forby koblinger mot 22. juli og kreve straff for dem. Det er typisk for dem som ikke har gode argumenter at man tyr til forbud i stedet for å argumentere.

ABC-Nyheter både viser til politirapporter og -dokumentasjon som påstås å vise at Anneli har vært en aktiv deltager i den svenske motstandsrørelsen (SMR). Avisen viser også til EXPO sine opplysninger og bilder hvor Anneli sin deltagelse i SMR dokumenteres.

Det eneste jeg er sikker på i denne saken er at Brynjar Meling ler hele veien til banken på bekostning av Alternativ Media sine bidragsytere.