Anneli Virtanen og Ronny Rønning i Alternativ Media – Reality Check

MISTER JOBBEN FORDI HUN YTRER SEG PÅ ALTERNATIV MEDIA!!!

ANNELI MISTER JOBBEN FORDI HUN YTRER SEG PÅ ALTERNATIV MEDIA!!! (Spol til 4 minutter, da lyden kom på plass.)Del 2. Anneli er tilbake og forteller om at hun opplever at hennes arbeidsgiver, Trondheim Bydrift, vil fjerne henne fra hennes stilling fordi hun driver med Alternativ Media.

Posted by Alternativ Media on Wednesday, January 8, 2020
Reality Check for Anneli Virtanen og Ronny Rønning

Anneli Virtanen ble for noen uker siden hengt ut i en artikkel ABC-Nyheter som farlig Nazist.

Det er selvsagt en stor ære å bli kalt nazist i kulturmarxistisk hatmedia som går for utryddelse av den Nordiske Rase under navnet «The Great Replacement».

Men nå var det selvsagt aldri meningen av ABC-Nyheter å gi Anneli en velfortjent kompliment. Neida, meningen var den motsatte; nemlig et signal til at kulturmarxistene skulle angripe henne og gjøre livet så surt for henne og Ronny at de ville legge ned Alternativ Media sine kosestunder på live FB-video.

Og angrepene kom. Først som fysisk overfall og mishandling og deretter som hetsing og utfrysing på arbeidsplassen i Trondheim kommune.

Alt følger en velutviklet og godt gjennomkjørt taktikk for å tie «Høyreekstreme Nazister» fra å motivere fremtidige Breivik’ere. Jada, det siste er brukt mot Anneli på jobben hennes.

At Anneli ikke forstår hvordan systemet i Norge virker er greit nok for hun er nettopp kommet til landet vårt. Men at Ronny ikke forsto det er utrolig, men det er typisk for det norske Cuckservative femsemiljøet.

I videoen over er Anneli og Ronny tøffe i trynet samtidig som de har markert kraftig ned på symbolbruken i programmene sine. Så tilpasningen er godt i gang allerede.

Nedmarkeringen er kommet langt rent verbalt også. Det kan være en grei måte å sikre seg selv på, men muligheten for å få til noe av betydning blir også tilsvarende svekket. Men det er slik det er for oss alle.

Jeg synes kosestundene til Anneli og Ronny er trivelige innslag og håper Ronny gror baller nok til å angripe røttene av den faanskapen han idag sutrer om.