Bjønnylv Evenrud i hardt vær – Utfordrer den Parasittiske Jødiske HoloCa$h-mafiaens Løgnhistorier

Bjønnulv Evenrud står opp for Ytringsfrihet og Sannhet – Skjermdump

I går sendte jeg en mail med utfordring til Dagbladet og andre Fake-News-medier om å stille til debatt om den parasittiske jødiske HoloCa$hmafiaens løgnhistorier om de 6 millioner som aldri ble drept under WW2.

Resett har en artikkel som forklarer noe av kontroversen mellom Bjønnulv og medierottenes underdanige jødesleiking:

Resett om Bjønnulv-feiden med Fake-News-Media

Bjønnulv nevnte eksplisitt to forhold i sin leder i julinummeret til avisen hans «Folk er Folk». Det første var reduksjonen i antall drepte i Auschwitz fra 4 millioner til rundt 1 million og det andre var at HoloCa$h-mafiaen hadde gitt opp å finne utryddingsordrer fra Hitler.

Utfordring til Fake-News-Media

I mailen (se over) jeg sendte Dagbladet og andre Fake-News-medier dokumenterer jeg at Bjønnulv har objektivt rett i begge deler hvilket gjør han i Fake-News-Media til en alvorlig tankeforbryter med tittelen «Holocaustfornekter».

Ytringsfrihetsforbundet (YFO) burde selvsagt ta tak i Bjønnulv sin posisjon og gitt han sin fulle backing med Resett som plattform for spredning og debatt i det offentlige rom. Med den HoloCa$h-troende Monica Staff som styremedlem både hos Resett og YFO tviler jeg på at de tar ansvar. Det er på slikt vis at den parasittiske jødiske HoloCa$h-mafiaen kontrollerer alle sider av den offentlige debatt og i praksis legger Ytringsfriheten død.