Charter-Svein – Fra AKP-(m-l) via SV til – Ja, til Hva??? – Alliansen?? Lurendreier, svindler eller bare Charter-Svein?

Charter-Svein brenner Munnbind foran Stortinget

Charter-Svein er et nytt bekjentskap for meg siden jeg ikke ser på vanlige TV-programmer. Og det er jeg glad for.

Charter-Svein trådde inn i min bevissthet da han skapte stor oppstandelse ved å brenne et munnbind under en anti-lockdown-demo ved Stortinget for et par uker siden. Nettavisen har en video om hendelsen:

Charter-Svein brenner munnbind

Hadde ikke Charter-Svein vært landskjendis fra før hadde intet skjedd. Mange andre brant munnbind og ingen bryr seg. Slik fungerer massemedia og det vet vi alle. Også Charter-Svein.

Når vi titter tilbake på Charter-Svein sine politiske sympatier og tidligere «yrkesaktive» karriere lanserer jeg en annen teori enn at Charter-Svein plutselig så lyset og gjorde en modig handling.

Muligheten er stor for at Charter-Svein ikke tjente nok på å selge seg ut til Big Pharma for å promotere lurendreierproduktene deres, som Collagen Plus:

Charter-Svein markedsfører Big Pharma

Charter-Svein reklamerer for Big Pharma

Hvis du tror på Charter-Svein sin salgshistorie om Collagen Plus er du mer godtroende enn jeg er. Her er en leges uttalelse om produktet:

Lege debunker Collagen-Plus

Nettavisen med lang og grundig artikkel om Charter-Svein

Men Charter-Svein har også andre lukrative jern i ilden. Han er aktiv i det pyramidelignende opplegget inCruises og har tidligere vært med i andre tilsvarende. Et av dem, Zeek Rewards, ble stanset av det amerikanske finanstilsynet som et såkalt Ponzi-scheme:

En glad gjeng i inCruises
Charter-Svein i tvilsomme forretningsopplegg

Charter-Svein utnevnes til Senior Marketing Director

Det eneste som nå gjenstår er at lurendreierne i markedet finner hverandre og når jeg ser etter så mangler ikke det elementet heller: Alliansen trår til og gir sin uforbeholdne støtte til Charter-Svein:

Alliansen liker godt Charter-Svein. Krake søker make.

Ja, her kan vi kalle det to alen av samme slaget.

Så min teori er at Charter-Svein var kommet inn i en blindvei uten tilstrekkelige eller ønskede inntekter og trengte en skikkelig runde med ny PR.

Og kanskje får vi se han i Alliansen snart også? Han passer godt inn i den gjengen der ser det ut til. Virker fake begge deler.