Corona-Party er en Glimrende Idé

Corona-Party i Kopervik på Karmøy Skjermdump

Sist lørdag, 7. mars holdt nattklubben Ovenpaa i Kopervik på Karmøy et Corona-party til ære for Coronaviruset eller i protest mot Corona-hysteriet Feitepurka og Homsefemsa har stelt i stand.

Årsaken til partyet vet jeg ikke og det spiller faktisk ingen som helst rolle. Det som i mine øyne spiller en rolle er at her var det endelig noen som ikke la seg flat i underkastelse for myndighetene, men lagde litt liv og moro i en situasjon preget av kjerringers og femsehomsers livmorhysteri.

Haugaland Radio har en artikkel om Corona-partyet på hjemmesiden sin hvor de omtaler Coronapartyet.

Beklager «Corona-Party» i Kopervik

Overskriften sier oss dessverre det meste om nattklubben Ovenpaa. Når de blir konfrontert med Coronapartyet bøyer de seg feminint over bordet og gjør den vanlige PK-øvelsen i beklagelse.

Det eneste som kan beklages i denne saken er at innehaver av Ovenpaa ikke forsvarer Coronapartyet som en mann og oppfordrer alle andre nattklubbeiere å gjøre likedan.

Som nattklubben skrev i innbydelsen: «For å feire at vårt kjære mediafenomen CORONAVIRUSET endelig er kommet til Haugalandet steller vi i stand en aldri så liten fest»

For å si det rett ut: Det hadde vært bedre for det norske folks langsiktige mentale og fysiske helse at vi overalt holdt Corona-partyer.

Det som skjer idag er at feite purker som knapt kan gå og femsehomser forsterker den feministiske demaskuliniserings-politikken hvor menn gjøres til femser.

Dagens og gårsdagens politikere i Norge har ødelagt vårt folk gjennom The Great Replacement og en vanvittig overføring av vår felles pengeformue til rasefremmede invadører og sløst dem ut i andre land for å kjøpe seg toppjobber siden.

De, norske politikere, er med andre ord tyver av fellesformuen og forrædere mot folket. Corona-hysteriet bruker de for å ta fokus fra nettopp det.