Cuckservativ Nazisme og Rasisme eller bare Historieløse og Naive???

Veslemøy Lian i video hos Alternativ Media

Den Cuckservative Kristen-Zionistiske Høyresiden har fått en ny frontfigur i Veslemøy Lian fra Trøndelag.

Den nye Cuckservative Høyresiden kalles i USA for «Alt-Right» og anses av ledende eksperter som en fasade for Rasister og Nazister som i USA også omtales med samlebegrepet «White Supremacists».

Veslemøy Lian hos Alternativ Media

Fra mitt ståsted passer Veslemøy Lian og de folkene hun omgås i Demokratene, Alternativ Media og SIAN inn i begrepet «Alt-Right». Altså det ledende rådgivere til norsk Maktelite og deres politiske partier, maktapparat, som Politi, og alt undervisningsvesen kaller White Supremacists eller populært Rasister og Nazister.

Dette liker de Skinnhellige, Historieløse Cuckservative Kristen-Zionistene svært dårlig og forsøker å renvaske seg selv ved å være mer Anti-Nazi enn KulturMarxistenes Stormtropper.

Det hjelper dem absolutt ingenting. Tvertimot så blokkerer de seg selv og reduserer seg selv til en ynkelig sutregjeng som ber om Nåde.

Det er ikke rart at hele det Cuckservative miljøet som ovennevnte utgjør er den mest patetiske bevegelsen som noensinne har operert i Norge.

Se videoen over og ta debatten under.

Veslemøy Lian har forresten skrevet et brev til statsminister Erna Solberg som er offentliggjort på nettstedene til Cuckservative Document, Demokratene og Resett.

Veslemøy er aktiv politiker i Demokratene og styremedlem i Demokratene avd. Trøndelag og nestleder i Demokratene avd. Stjørdal.

Veslemøy Lian i Demokratene
Veslemøy Lian’s brev til Statsministeren hos Demokratene

Veslemøy Lian er en pen dame, men dessverre virker hun ganske så historieløs og fjern fra livets realiteter og maktforhold. Hun skrev også en appell hos Alternativ Media i juli i år:

Veslemøy Lian’s appell-artikkel hos Alternativ Media

Alternativ Media er aktive og har klart å moblisere en stor seerskare rundt sine TV-Video-show hvorav flere også aktiverer seg som deltagere på demonstrasjoner, show-deltagere og skribenter:

Marie Rørvik sin Virkelighetsoppfatning hos Alternativ Media

Det er da jeg begynner å lure på om ikke også den Cuckservative fløyen i norsk politikk har en grense for platt tullskap og det er mulig at den har, men den grensen er tydeligvis ikke nådd riktig ennå.