Cuckservative lærer aldri – Trump er en Jødesleikende Anglo-Zionistisk Imperialist og Israel First’er – Han driter i Den Hvite Rase

Trump – En Bedriten Hykler og Bløffmaker

Donald Trump vekket for 5 år siden håpet hos mange av oss Hvite som håpet på en siste mulighet snart 100 år på overtid etter 1945.

Jeg var en av dem på tross av at de internasjonale kommentatorene jeg har mest tillit til sa fra med en gang om at Trump var Jødenes og Israels mann og intet annet. Ordbruken var en annen, men det var bare Talk og ingen Walk.

Med tiden svant håpet mitt og etter Trump sine verbale utspill uten substans de siste ukene og dagene er det vanskelig å tro at det er noe å hente fra den kanten.

I Alliansen derimot holder de troen og håpet oppe:

Donald Trump bruker makt til å slå ned ANTIFA

Donald Trump ! #Trump2020 !Fantastisk bra! Slik skal det gjøres!Trump tar i bruk militæret for å knuse det man nå kan kalle ett raseopprør / en rasekrig. Legg også merke til at Donald Trump spesielt peker ut terroristorganisasjonen ANTIFA som i Norge står i syndikat med flere andre aktører på den voldelige venstresiden, det såkaldte "voldsvenstre" slik som Antirasistisk Senter, Tjen Folket, ATTACK, Blitz og miljøet rundt partiet Rødt.Nå skal disse organisasjonene og deres støttespillere stoppes, med hjelp av Trump.Legg merke til at en rekke norske aktører det seneste døgnet har gått ut til støtte for ANTIFA. Alt fra journalister til milliardærarvinger. Støtte til terrorister gjør dem til medskyldige. Dette vil få uheldige juridiske konsekvenser for dem, noe vi i Allliansen skal være med å sørge for.

Posted by Alliansen – Alternativ for Norge on Tuesday, June 2, 2020
Alliansen hylder Trump fortsatt

Trump holdt en tale den 2. juni, altså for to uker siden, hvor han sa at han ville gjenskape ro og orden, stoppe vold og terror og sette inn militæret om nødvendig. Antifa skulle stemples som terrororganisasjon og knuses.

Hvis han hadde gjort det dagen etter hadde utviklingen i USA tatt en annen retning, men det han lovet skjedde ikke. Ingen ting av det Trump lovet for å bli valgt har skjedd og han holder ingenting nå heller. Bare ord og ingen handling.

Det verste er ikke hva denne Jødesleikeren ikke gjør, men den totale tafattheten som vanlige Hvite Menn legger for dagen. I USA har de mange militser, organisert fullt lovlig under Posse Comitatus-loven, som kunne grepet inn og stoppet terroren. Så vidt meg bekjent har ikke en av dem grepet inn. Ikke en.

Og i Norge sitter det altså fremdeles Cuckservative og reklamerer for Trump???

Det Cuckservative miljøet i Norge er like feigt som det er evneveikt..

Det er Krig nå og da gjelder handling og ikke tomme ord og tomme trusler.