Cuckservative sutrere vekker Goebbels til live etter 90 år – Er det for sent???

Joseph Goebbels – Forbilde for dagens «Nazister»?

Alternativ Media hadde i går en sommersending med innslag fra Alliansen og SIAN. Når Cuckservative sutrere klager over Cuckservativ sutring og gjør Joseph Goebbels Moderne igjen er min Take Away.

TV-opptak i norsk friluft med regn, mygg og knott er ikke veldig smart, men en nødvendighet for en Cuckservativ bevegelse uten midler til å ha egne forsamlingslokaler og hovedkvarterer. Ikke rart alt dreier seg om udugelighet, sutring og egen offerrolle:

Alternativ Sommer 27.06.2020

Obs! Lyden kommer etter 2.45Alternativ Sommer med Anneli & Ronny. Gjester er Lysglimt, Lars Thorsen & Anna Bråten.

Posted by Alternativ Media on Saturday, June 27, 2020
Få dere en positiv målsetting og gro Baller

Anneli og Anna diskuterte Menns manglende Baller og Kvinners rolle i samfunn og politikken og havnet så godt som 100% ned på Joseph Goebbels sin presentasjon av NAZI-Tysklands syn på det samme:

Joseph Goebbels: Tyske Kvinner – Tyske Menn

«Fortell meg hvem du omgås og jeg skal si deg hvem du er» kan også formuleres som «Fortell meg hvem du deler meninger med og jeg skal si deg hvem du er«

Utifra den siste formuleringen og etter å ha sett Alternativ Medias sending fra igår kveld er jeg personlig ikke i tvil: Deltagerne er moderne Nazister basert på samme tankegodset som Hitlers NAZI-parti forfektet for 100 år siden. Og det er ment som en kompliment.

Lysglimt burde spre knærne når han sitter slik at Ballene får vokseplass og gjøre om partiet Alliansen til et moderne NAZI-parti. Merk deg «et moderne» og ikke en reaksjonær og dogmatisk sekt som «Den Norske Motstandsbevegelsen» med navnelikhet med sine dødsfiender fra krigens dager. Patetisk navnevalg.

Sammen kunne Anneli, Anna, Ronny, Lars og Lysglimt laget et slagkraftig parti til 2021-valget. Klarer de ikke det får de bare fortsette med den Cuckservative sutringen sin og klage på alle andre for egen udugelighet.