Demokratene lyver glatt – Partiet er et Globalistisk støtteparti for NATO

Løgn fra Demokratene – NATO er Verdens fremste Globaliserer

De skinnhellige hyklerne i Demokratene lyver for velgerne.

Jeg sendte følgende mail til løgnerne som styrer Demokratene:

Sent: Saturday, February 20, 2021 at 1:09 AM
From: Vigrid
To: makvan.kasheikal@demokratene.no, vidar.kleppe@demokratene.no, org-nest@demokratene.no, christen@demokratene.no, tor-andre@demokratene.no, haraldajohansson@demokratene.no, saker@demokratene.no, lenejakobsen@demokratene.no, sveinagr@demokratene.no, arildbuli@gmail.com, karloxby@demokratene.no, post@mobilcrane.com, grethe@demokratene.no
Subject: Er Demokratene antiglobalistisk?


Til tillitsvalgte i Demokratene

Vedrørende artikkel i Resett den 19. februar 2021 med tittelen:

«Endelig et antiglobalistisk parti til stortingsvalget!»

Tafatte Cuckservative partier, grupper og personer har utviklet et mantra for antiglobalisme: Nei til EU, EØS, Schengen og så videre. Sier de det høyt nok mange nok ganger tror både de som sier det og de andre Cuckservative tullingene på det. Men sant blir det ikke av den grunn. Heller ikke for Demokratene.

Enkelt og skjematisk: 8. mai 1945 ble Norge militært erobret og okkupert av England og USA, altså Det Anglo-Zionistiske Imperiet. De erobret og okkuperte resten av det vestlige Europa også. Både militært med store troppestyrker, permanente baser og økonomisk avhengighet. Akkurat slik alle Imperier og kolonistater har gjort det ned gjennom tidene.

Med NATO som redskap har Anglo-Zionistene spredd sine fangarmer over hele kloden og krever full underdanighet og innpasning i Den Globale Anglo-Zionistiske verdensorden. Der de ikke vinner fram politisk og økonomisk bruker de militær makt med NATO stadig oftere i fremste linje.

Det er med andre ord en total umulighet å hevde at man er et antiglobalistisk parti, slik Demokratene gjør, samtidig som man satser på et stadig mer integrert og globalisert NATO, slik Demokratene gjør i sitt partiprogram.

De som hevder det, som Makvan og Vidar, fremstår som sleipe løgnere eller totale tullinger.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid