Den 2. Verdenskrig: Jødenes og Anglo-Zionistenes Krig

De Skyldige: Den Internasjonale Jødedommen og Det Anglo-Zionistiske Imperiet

Aftenposten henger seg på den historiske debatt-trenden i Europa med en såkalt «Nyhetsanalyse» som mer er Damage Controll for AngloZionister og Jødesiden.

Bakgrunnen for Aftenpostens skadekontroll er at i de tidligere Warsawapakt-landene revideres den offentlige historien ganske så radikalt. Monumenter over Den Røde Armé rives ned av soklene og gamle nazi-kollaboratører og Naziforbrytere heves opp som nasjonale helter med minnesmerker, gater og plasser oppkalt etter seg.

Skulle Norge gjort tilsvarende ville statuene av Hambro, Churchill og kong Håkon blitt revet og gitt plass til statuer av Vidkun Quisling. Det ville vært en betimelig og objektivt sett en helt riktig utvikling, men her til lands går det nok fremdeles noe tid før objektiv historie er politisk korrekt.

Damage Control -artikkel i Aftenposten.

  

Selv om jeg kun har forakt til overs for jødesleikerne og de historiske løgnerne i massemedia er jeg glad for at de med sin store leserskare frisker opp interessen for historien om den 2. verdenskrig siden den var av avgjørende betydning og grunnlag for utviklingen siden.

Blant alle de bøkene om denne krigen jeg har lest er det en jeg vil anbefale fremfor alle andre:

Halldis Neergård Østbye:


”Uten å forstå jødeproblemet vil man ikke forstå årsaken til og hensikten med den krig som de to store finansdemokratier England og Frankrike erklærte Tyskland 3. september 1939. Jødeproblemet er nøkkelen til verdenshistorien”.

For egen regning minner jeg om at Verdenskrigen allerede ble erklært av politiske internasjonale jødiske organisasjoner den 24. mars 1933. Boken er velstrukturert, lett å finne frem i og lett og flytende skrevet.

Boken finner dere på nett som nedlastbar PDF. Tviler på at den er å få i bokform lenger. Kanskje på bibliotekene? Anbefales på det sterkeste!