Den Forbudte Sannhet

Anne Frank-svindelen avslørt

HoloCa$h – eller den parasittiske jødedommens løgn om de 6 millioner som aldri ble utryddet under WW2. Lang og god artikkel som tar for seg de fleste hovedpunktene i den jødiske økonomiske mafiaens svindelaffære.

Det er lenge siden jeg har tatt meg tid til å jobbe med HoloCa$h-svindelen siden jeg har vært opptatt med andre deler av den internasjonale jødedommens parasittiske svindler, geopolitikk og damer og kjærlighet og sånt.

Tar sin tid og krever sin mann det også.

Glad var jeg derfor da jeg fikk tilsendt en lang og god artikkel i PDF-format om HoloCa$h-svindelen som jeg gjorde om til HTML og la ut på Vigridsiden:

Den Forbudte Sannhet

Absolutt leseverdig og jeg håper det kan trigge flere enn meg til å fordype seg i denne sentrale jødiske svindelaffæren og sørge for å få den knust.