Endelig – AI-damer som Sex-dukker og etterhvert generelle partnere under full utvikling

AI-dame

Den teknologiske utviklingen aksellererer i stadig høyere tempo og alle verdens større stater satser maksimalt innen AI (Artificial Intelligence) og genteknologi.

Denne utviklingen vil ha enorm betydning for samfunnet og hvorledes det fungerer. Spesielt for kvinnene vil konsekvensene bli enorme og rive hele grunnlaget for deres eksistens og posisjon i samfunnet vekk. Fullstendig borte vil det bli, med et mulig unntak på mellomlang sikt som egg-produsenter. På kort sikt vil også livmorene deres dekke et samfunnsbehov, men det glir over og blir borte, det også.

Nettavisen har en interessant artikkel om hvordan deler av denne fremtiden er her allerede i dag. Det dreier seg om såkalte AI-damer eller Sex-dukker:

Roboter vil gi bedre sex enn mennesker

Nettavisen fremhever at sex-robotene vil kunne gi «villere» sex enn menneskedamer, men for meg er ikke det noen stor sak, snarere tvertimot. Jeg tror derimot at en AI-dame vil gi en mye mer intim og følsom kjønnsopplevelse. Særlig sett i en total sammenheng med fravær av all denne vanlige negative kjerringkaklingen og maset om alt fra ingenting til noe som helst.

Kvinnfolk er tross alt skapt som masekjerringer som fra naturens side hele tiden skal angripe, degradere og teste menn de har rundt seg. Slik er det bare.

Det er allerede bordeller med slike sex-roboter og det bør være en oppgave for alle menn å få slike etablert i Norge også. Hva med en kroppsmassasje med «Happy Ending» utført av en drømmedame-robot? Jeg gleder meg allerede:)