Europa i Borgerkrig 2029

Europa i borgerkrig 2029

En grei liten video som viser oss en svært så mulig utvikling i Europa fram mot 2029.

For min egen del tror jeg mere på at den internasjonale jødedommen og deres Anglo-Zionistiske Imperium går til storangrep mot Russland ved hjelp av sin militære arm; Nazi-Alliansen (NATO). Men skjer ikke det oppfatter jeg videoen som svært sannsynlig:

Borgerkrigen i Europa de neste 10 årene

Jeg har et forslag: Uansett hvilke av alternativene du tror på, om du da ikke avviser begge, så ta kontakt slik at vi kan bygge et nettverk og organisere oss mens vi ennå har tid til det. Vi vil bli utryddet om vi ikke gjør det. I en krig har vi alle fall en sjanse. Og husk:

Si vis pacem, para bellum – «Vil du ha fred, forbered deg på krig»

Hva du/dere andre gjør får bli opp til dere. Jeg forbereder meg på total europeisk folkekrig.

Forøvrig er det min mening at Jødedommen må utryddes!