Feighet – Det Cuckservative Varemerket – Kulturkamp, Alternativ Media og Alliansen i Trondheim

Kulturfeighet og Femsemenn

Det er en blogg som kaller seg Kulturkamp med undertittel: «Intet er så mektig som en idé hvis tid er kommet.» Jeg anbefaler at bloggen skifter navn til KulturFeighet.

KulturFeighet fra Kulturkamp

Det er tydelig at den ideen de viser til er den Hvite Manns Feighet og Feminitet og at den ideen har overveldet eieren av bloggen til klokelig å være anonym. Det er de Cuckservative femsenes varemerke.

Bakgrunnen er at Anneli og Ronny fra Alternativ Media samt Bjørn Inge fra Alliansen og intervjuobjekt ved flere anledninger i Alternativ Media deltok som talere på Røde Luer sin anti-lockdown-demo i Trondheim. Anneli ble slengt i bakken av en bananspisende drittsekk som ødela seansen uten at noen av de mange mennene rundt Anneli grep inn og forsvarte henne. Det er Feighet!!!

Etter denne hendelsen har Anneli fått nok og trukket seg fra Alternativ Media sine lørdagsshow og stilte med erstatter nå sist lørdag.

Bloggeren som driver KulturFeighet har fått dette med seg og skriver en lang støtteartikkel til Anneli og hylder henne for motet og er enig i hennes etterlysning av norske menns mot. Men hvor er denne Cuckservative femsens mot som opererer anonymt?

Min forakt for dette feige Cuckservative femsemiljøet synker stadig dypere.