Femsetufsen Rødal inviterer Purken til Infomøte og sutrer på jentevis i ettertid – Patetisk

Rødal og Purk i Fredrikstad – Komplett Idioti av Rødal
Skjermdump fra ShP sin Facebookside i innlegg av 11. mars i år.

For noen måneder siden satt Bjørn Chr. Rødal i Nazihovedstaden Kiev på møte arrangert av nazi-brodermordergruppa Azov og hylder nazimorderne for nedslaktingen deres av Novorussere. Nå for 14 dager siden inviterer han Purken inn på Selvstendighetspartiet sitt infomøte i Fredrikstad.

Det verste er vel at når Purken kommer på møtet Rødal har sagt Ja til at de kan komme på starter sutringen i etterpåklokskapens navn. Hva i Helsikke er dette for en kronidiot og femsetufs?

Er ikke klovnen og støttespilleren for Europas verste brodermorderbande klar over at Norge er i Krig og har vært det lenge? Fra før femsa Rødal ble født, faktisk. Og ennå har hen ikke fått det med seg? Fått med seg at Purken er en fiende av Folket siden Politiet kun har en eneste prioritert oppgave: De er makthavernes eneste lovlige voldsorganisasjon til internt bruk i Norge.

Hvor faan har Rødal oppholdt seg de siste 30 årene? I Tel Aviv?

For å ta de svært enkelt slik at selv AED-cuckservatives som folkene i ShP tydeligvis er får det med seg:

Når Purken i alle sine avskygninger, inklusive PeST, ringer så sier man ganske kort og greit: «Snakker ikke med dere» og legger på. Hvis du er i godlune kan du gjerne ønske dem en god dag også, men aldri, aldri noensinne snakk med dem. Samme faan hva det gjelder.

Takler du ikke det så fjern deg øyeblikkelig fra posisjonen som gjør at Purken kontakter nettopp deg.

Vi er i en total, asymmetrisk, hybrid sivilisasjonskrig hvor landets maktelite, styrt av internasjonale globalistkrefter, vil utrydde oss som rase, folk, kultur og sivilisasjon. Basta!

Da snakker du ikke med fiendens frontapparat! Never!

Resett har en grei artikkel om forholdet her:

Rødal femsesutrer til det siste i artikkelen: «………(Rødal) konstaterte at man fra partiets side vil følge opp saken, blant annet ved å kontakte Sivilombudsmannen for å få en konklusjon derfra.»

Sivilombudsmannen? Haha. Hvem rekrutterer og betaler lønning og budsjett for Sivilombudsmannen? ShP og Rødal må være de verste tullingen i landet.

Rødal har selv nevnt at han inviterte politiet inn til møtet da politiet spurte om de kunne få komme. Og etterpå skal han klage politiet inn for en av politiets søsterorganisasjoner i tjeneste hos den samme makteliten?

Til medlemmene i ShP: Kom dere til helsikke ut av denne femsete idiotanstalten ShP tydeligvis er.