Fiasko-demonstrasjon mot GCM i Oslo – likevel en klar Forbedring – takket være FMI

FMI-flagg

Arne Myrdal representerte Folkebevegelsen Mot Innvandring da han vekket det norske folket ut av dvalen for 30 år siden. Myrdal ble tatt ut og FMI behandlet han dårlig. Siden da har det vært stille rundt FMI. Til nå nylig.

Under ledelse av Bjørnar Røyset har det tydeligvis kommet nytt blod inn i organisasjonen og bra er det. Nå er det liv rundt navnet i forbindelse med demonstrasjoner mot FN’s globale migrasjonsavtale.

NRK-reportasje om demo i Oslo.

Senest i ettermiddag/kveld hadde FMI en slik demonstrasjon i Oslo, men som endte med fiasko og en liten håndfull demonstranter som ruslet slukøret vekk fra plassen foran Stortinget. Se link over.

I mine øyne gjør det ingenting og er hva man må regne med. For å kunne holde demonstrasjoner for høyresiden kreves Støtte-Avdelinger og profesjonell ledelse. Mye tyder på at begge deler mangler pr i dag.

Det positive ligger i at det i det hele tatt ble tatt initiativ og at det samlet seg en håndfull. Det andre kommer under marsjen. Det andre gledelige er at det er FMI som står bak. FMI har voksen og erfaren ledelse og det betyr veldig mye.

Jeg venter mer fra den kanten og håper andre grupper og privatpersoner kan samarbeide med dem og gi det hele tyngde.