FRP = Kulturmarxistisk Liberalt ForRæderParti. Løsningen er Nasjonalkonservatisme mener Tybring-Gjedde

Hakekorset – Et Mektig og Positivt Symbol – Våger Tybring-Gjedde valget?

FRP har for lenge siden forrådt det norske folk med sin jødesleikende støtte til den nåværende jødestyrte kulturmarxistiske politikken som vil utrydde oss som er av Nordisk Ætt i eget land.

Mange Cuckservative (Nasjonalkonservative) tufser legger skylden på Siv Jensen, men det er helt feil. Carl I. Hagen var mannen bak den åpne dreiningen mot Israel og Jødesleiking.

Siv: Forræderpartiet er liberalistisk

Tybring-Gjedde har gjort seg til talsmann for en dreining av FRP i Nasjonalkonservativ (Cuckservativ) retning, men det er en ren bløff. Så langt jeg kan se er han en jødesleikende kulturmarxist, han også.

Skulle han legge handling bak ordene sine vil vi se det i form av fanen han velger å kjempe under. Velger han det Nasjonalkonservative kampsymbolet, Hakekorsfanen, se bildet over, har han min støtte. Men kun da.

Mitt tips er at disse feige Cuckservative tufsene fortsetter å sleike det jødiske Herrefolket sitt fremfor å velge eget folks eksistens slik de 14 Ord sier:

Vi må sikre eksistensen til vårt folk og en fremtid for våre Hvite barn!

Skulle Tybring-Gjedde og Carl I Hagen ta til vettet og kjempe for eget folk er de velkommen til Vigrid. Hvis ikke kan de for alltid holde kjeften sin.