Hans navn var Dan-Eivind Lid – Greit nok, men hvem var han? Hva presterte han? Hva sto han for?

Nazibevegelsen: I mangel av Martyrer. Skjermdump

Den Cuckservative Nazibevegelsen tar avstand fra dem som ofrer seg selv og sitter i fengsel og utnevner svakerestilte og søkende gamle kjenninger av politiet til Martyrer. Det er en taperstrategi.

Problemet ligger ikke hos avdøde. Problemet ligger i det misbruket Nazibevegelsen gjør mot svakerestilte med kriminelt rulleblad som søker sosial tilhørighet i miljøer uten noen form for siling. Alle som vil skal med.

I en total utryddelseskrig mot oss som folk fungerer ikke en slik holdning. Den bare utsetter folk for den offentlige gapestokken uten noen positiv effekt. Tvertimot slår den hardt tilbake, som i dette tilfellet hvor nazitaperne lager martyrium utav alt som skjer.

Tapere elsker offerrollen, men for å kunne dra nytte av offerrollen må man ha mediemakt. Det har ikke Nazibevegelsen og dermed blir det hele svært så patetisk.

VG strør ytterligere salt i nazisåret ved å offentliggjøre en «lekkasje» fra politiet som indikerer at avdøde var en form for narkodealer eventuelt var del av en narkokonflikt. Det vi skal være klar over er at sannheten ikke har noen betydning i den utryddelseskrigen vi er utsatt for og hvor samme politi kjemper på de politiske Folkemordernes side.

VG: Oppbevarte Lid narkotika før drapet?

Nazibevegelsen har kun en eneste ting å gjøre: Skjerpe seg!