Hege Storhaug: Kjemper for jødene men rapporteres for jødehat og nazistisk tankegods

Hjernevaskede Nautet, Hege Storhaug såret av Jøden Kohn

Det hjernevaskede nautet, Hege Storhaug, kan heretter tituleres som Nazi-Hege skal vi tro en rapport utarbeidet med bakgrunn i opplysninger fra Jøden Ervin Kohn.

Hege Storhaug aka Nazi-Hege er selvsagt vonbroten og såret og lei seg og svarer med å skrive en vanlig jødesleikende sutreartikkel om følelsene sine og hvor veldig urettferdig hun synes det er at jødiske Ervin Kohn omtaler gruppen hennes som en del av det nazistiske grumset i Norge.

Jødesleikende Nazi-Hege sutrer om Kohn’s Nazistempling

Inni Nazi-Hege’s artikkel ligger videre link til Nazirapporten.

Her er hva Nazi-Hege selv sier om hvordan hun ble hjernevasket til en trofast og livslang jødesleiker: «Jeg kommer til å være personlig. Ikke fordi HRS og jeg har divergerende syn på nazisme og jødehat, men fordi jødeforfølgelsen under 2. verdenskrig, en forfølgelse som nå igjen eskalerer i Vest-Europa, har engasjert meg dypt siden barnsben. Engasjementet kan jeg med stor takknemlighet tilskrive min far og mor. De sørget for at jeg vokste opp med historiene om Frida og Herman Sachnowitz fra Larvik og bøkene Det angår også deg og Anne Franks dagbok. Vi barna fikk slik en stor dose ærefrykt for jødenes skjebne.»

For et fordømt Naut denne jødesleikende merra er. Men det verste er dog at hun kun er et eksempel på hvordan svært mange kristenzionistiske kjerringer og femsemenn er hjernevasket.

Miljøet rundt Document, Resett, Alliansen, Rights, Sian, Demokratene, FRP, KRF, PDK, Høyre og mange flere er akkurat like hjernevaskede.

Vel, Ervin Kohn har i alle fall satt dette skapet på rett plass: De er en del av Nazisamrøra alle sammen og flere med dem.