Heia Lysglimt! – Dobbel Riksdekkende Reklamekampanje i MSM om Arendalsuka:)

Lysglimt scorer stort på Maktelitens Feighet – Skjermdump / montasje

Lysglimt gjør det igjen for andre gang i denne uken: Riksdekkende oppslag på de største nettavisene i landet. Glimrende!

Først får Lysglimt riksdekkende reklame fordi han og Alliansen får delta i årets Arendalsuke for deretter å få det igjen fordi de nektes å delta etter at AP og andre har klaget:

Dagbladet om Utestengelsen av Lysglimt / Alliansen

Det er ikke så mye mer å si om denne saken enn at Lysglimt har valgt en genial linje for seg og Alliansen. Og bare i denne uken har han fått gratisreklame i MSM i mange millioner-klassen.

Og ikke bare det. Jeg tror også at sakene han har gjort seg uspiselig på får mer oppmerksomhet enn noen Arendalsuke vil gitt dem. Og det siste gleder meg personlig mest siden flere av dem er mine egne hovedsaker:

Som parasittisk Jødisk infiltrasjon og negativ påvirkning i norsk samfunnsliv, HoloCa$h-løgnen om de 6 millioner som aldri ble gasset, Masseinvasjon av rasefremmede og pågående borgerkrig med stygg voldsutvikling i sikte. Om jeg har forstått MSM riktig.

Samtlige nasjonalister og nasjonalsosialister av alle avskygninger bør nå melde seg til tjeneste hos Lysglimt slik at suksessen kan videreutvikles mens den er fersk.