HoloCa$h – La oss ta Debatten om Jødesvindelen!

Tyske eller tyskallierte soldater beskytter sivile som er under ild fra partisaner et sted på Østfronten sannsynligvis i 1942

Ser du på bildet over og leser min tekst under det så vil du stusse om du er en som er hjernevasket av standard jødeløgner om HoloCa$h.

Den vanlige bruken av bildet over er i klippet format hvor det fremstilles som det mest sentrale bevisbildet av HoloCa$h-løgnerne. Som hos det sentrale HoloCa$h-senteret for dyrking av HoloCa$h-religionen Yad Vashem i Israel.

Presentasjonen er en ren svindel kun beregnet på å gjøre inntrykk.

Årsaken til at jeg i disse dager oppfordrer til å ta HoloCa$h-debatten i full bredde er Lysglimt sine Twitringer og den negative oppmerksomheten og hetsen han deretter ble utsatt for av jødesleikerne sin Damage Control.

Som landets fremste ekspert på HoloCa$h-løgnene til den internasjonale jødedommen er det greit for meg å ta den debatten. Jeg har forsøkt å få Falske Nyheter (Ekte Nyheter) til å ta den, men de liberale jentungene der turte ikke det.

Jeg kan heller ikke se at Lysglimt og Alliansen har engasjert seg ytterligere og da blir det fra den kanten mer skrik enn ull.

Så la oss starte debatten med dette bildet som er hentet fra en av Vigrids artikler om HoloCa$h-svindelen;

Med Løgnen som Våpen og Saksen som Middel.