Høyesterett: Straffbart å sammeligne Kakerlakker, Steppebavianer, Rotter og Sotrør

Breivik; Kristenzionistisk Frimurer i Kamp mot Eurabia

Disse saken vet jeg lite om siden den omhandler arter ifra Dyreriket jeg ikke blander meg med, men når selveste Høyesterett har behandlet saken må den jo være viktig.

Etter å ha skumlest Rights til Hege Storhaug og kommentaren hennes på Facebook har jeg kommet til at Høyesterett har avsagt kjennelse om at våre Nordiske Kakerlakker ikke ustraffet kan sammenlignes med steppebavianer, rotter eller sotrør.

Kakerlakk- og Steppebaviansaken

Nå er min respekt for Høyesterett null, det vil si at jeg har null respekt for den gjengen, men det er nå de som styrer hva som er lov og ikke lov så ønsker man å fornærme Kakerlakker så er det å sammenligne dem med Steppebavianer, Rotter eller Sotrør altså ikke en smart greie å gjøre.