Hurra!!!! Endelig er Europa kvitt Anglo-Zionistiske England – Europas verste ødelegger i moderne tid

Pengegriske Perfide Albion vasser i Europeisk Blod

Tegningen over er en illustrasjon på hvorledes tenkende og historiebevisste europeere for over 100 år siden oppfattet Storbritannia.

Storbritannia (egentlig England) er Europas store ødelegger i moderne tid. Og da regner jeg kun fra år 1800; altså etter den franske revolusjon.

England og den engelske politkerklasse og med tiden et flertall av det engelske folk hater et sterkt Europa og gjør alt de kan for å ødelegge det. Gjerne med utryddelse av millioner europeere som middel for å kunne beholde maktbalansen i sin favør.

USA har overtatt Englands rolle etter 1945 og sammen okkuperer de (USA og England) fremdeles kontinentet med sterke militære styrker.

At England gikk inn i EU var en ulykke for Europa, men styrt fra Washington og London som et middel til å hindre og sabotere enhver overnasjonal utvikling eller samling av de sterkeste europeiske landene.

Den strategien lyktes Anglo-Zionistene overmåte godt med og nå trengs ikke England i EU lenger. Skaden er skjedd og USA har gjennom NATO overtatt den overnasjonale integreringen av de europeiske landene. Og den skjer raskt og mye mer effektivt enn Brussel-administrasjonen noen gang ville klart.

Når jeg ser såkalte Cuckservative nasjonalister hylde Farage og Trump for deres såkalte «nasjonale» kamp så må jeg le. Trump og Farage er overhodet ikke nasjonalister. De er Anglo-Zionistiske Imperialister og hater Europa og europeere av hele sin Anglo-Zionistiske jødesleikende pengegriske maktkåthet.

Europeere er i deres øyne Anglo-Zionistenes slaver og for å holde europeerne som lydige slaver må til enhver tid ethvert forsøk fra europeiske land på samling og felles utvikling stoppes. Gjerne knuses også.

Det løpet kjøres for full fart igjen med Anglo-Zionistenes angrepskrig mot Russland og sanksjonskrig mot Tyskland og Frankrike. Sanksjonskrigen mot Russland er like mye en krig mot Tyskland og Frankrike.

Parallelt utvikler Anglo-Zionistene de øst-europeiske landene fra Baltikum til Svartehavet som en ugjennomtrengelig sperring for å hindre tilnærming mellom tysk ingeniørkunst og russiske råvareressurser.

Med andre ord: Måtte Farage og Trump sammen med sine europeiske hjernedøde Cuckservative forrædere gjerne juble oveer Brexit. Det gjør jeg også, men jeg fordi Europa nå er kvitt morderstaten «Perfide Albion».

Det neste er å bli kvitt NATO og USA slik at Europa kan utvikle seg fritt igjen.