Hvem er egentlig Kloakkrottene? Resett-lesere eller PK-kritikerne

Wessel-Aas – Illustrasjonsbilde til artikkelen – Skjermdump

Artikkelforfatter Øystein Steiro Sr har levert en artikkel med et par gode poenger. Det beste. synes jeg, er bruken av bildet av Wessel-Aas med teksten «Som en Kloakkrotte ser det».

Som en kloakkrotte ser det

Da jeg så bildet og teksten trodde jeg det var et tilsvar fra Wessel-Aas til en tidligere Resett-artikkel om han hvor ordet Kloakkrotte var gjennomgangstema.

Da jeg så leste navnet på artikkelforfatter og temaet for artikkelen måtte jeg le godt. Endelig forstår også Resett-skribenter hvordan denne mediekrigen skal føres. Mitt inntrykk som ble festet er at Wessel-Aas gjennom bildet med tekst er en selverklært Kloakkrotte.

Slik var det jo ikke, men Steiro Sr. som brukte tittelen Kloakkrotte for å harselere med PK-Kloakkrottene, som altså har brukt ordet om Resett-skribenter og -lesere. Smart gjort, Steiro – skikkelig smart. Godt å se at dere lærer triksene av PK-Kloakkrottene etterhvert. Skal dere vinne over Kloakkrottene i deres element må man utrotte (Tysk: Ausrotten» dem og det gjorde Steiro denne gangen.

Resten av artikkelen er for meg uinteressant helt til slutten: Ja, Steiro, Vi må lage et nytt parti, men med et positivt navn: Vikingpartiet, for eksempel. Ta kontakt så setter vi i gang.