Ingen ende på Cuckservatives Galskap – eller??? Nye Borgerlige

Nye Borgerlige – Nasjonalkonservatisme for Den Moderne Tid

Enda et nytt Nasjonalkonservativt norsk Parti. Galskap, Idioti eller ???

Den Nasjonalkonservative bevegelsen også kalt «De Cuckservative» har fått et nytt tilskudd i partifloraen på Ytre Høyre Fløy eller nazifløyen som Kulturmarxistene kaller de Cuckservative tullebukkene som tror at gamle dager kommer tilbake ved å være snille «nasjonalkonservative».

Jeg skulle ønske det kunne forholde seg slik, men det er en umulighet. Å konservere er riktig når man skal bevare noe som er verdt å bevare, men når det man ønsker å bevare er borte og det for godt da er ikke konservatisme lenger noen vei å gå.

Nye Borgerlige er en norsk kopi av det danske partiet med samme navn som fikk 4 representanter inn på det danske Folketinget i 2019.

Hvorvidt den norske avleggeren klarer å oppnå samme fine resultat her til lands er tvilsomt. Meget tvilsomt

Men folkene som leder nydannelsen virker i alle fall svært hyggelige og av den typen som lager trivelige grillaftener og pynter med bjerkeløv og norske flagg på 17. mai.

Problemet deres er at dagens politikk er Krig og at de konservative har tapt alt og at den eneste måten å gjenopprette et Nordisk Norge er gjennom total asymmetrisk politisk Hybridkrig hvor alle politikkens triks og metoder må anvendes.

Nye Borgerlige – Hyggelige Cuckservative Drømmere

Sjekk ut hjemmesiden deres og Facebooksiden de har og se om det er noe for deg.