Ingen Nåde for Nazister – Offerrollen kler dem ikke – Hitler viste veien

Kulturmarxistisk Ramp jager SIAN

SIAN holdt i går kveld sin annonserte demonstrasjon i Trondheim og det gikk akkurat slik enhver idiot kunne forutse.

Når skal Nazibevegelsen lære at de ikke kler Offerrollen? Media har definisjonsmakt og den er en aktiv deltager i folkemordet på oss gjennom sin støtte til og promotering av «The Great Replacement». Og massemedia gir Antifa sin fulle støtte. Hvilket også Politiet gjør. Og selvsagt gjør de det. De eies og styres alle sammen av Folkemorderkreftene som vil utrydde oss.

Ellen Due Brynjulfsen sin video fra herjingene i Trondheim

SIAN stiller hele den Cuckservative bevegelsen sin impotens til fullt skue for Folket. Og den presentasjonen er ikke positiv. Den er tvertimot så negativ og feministisk som det går an å gjøre det.

Jeg har tidligere appellert til folk om å gi SIAN sin støtte, men de får den ikke for norske nasjonalister fra ytre NS til indre kristenzionisme er for feige. Jada, de er feige tvers igjennom og kan ikke annet enn å sutre over Homolobbyen eller klage på Politiet.

Husk en ting: Hele maktapparatet er Fiender med stor bokstav av alle, uten unntak, som vil bevare det Nordiske Folk som Rase, Sivilisasjon eller kultur.

SIAN må forandre strategi. Adolf Hitler viste veien og det er i dag den ene av de to mulige veiene å gå når man ikke har ressurser for å kjempe stort. Den andre veien sier jeg ikke. Den kan du tenke deg til selv.

SÅ Cuckservative femser og tufser i alle grupper – Foren dere eller gå til grunne enkeltvis som femsete ofre.