Jøden Ervin Kohn slår til mot Nazibevegelsens svake punkt

Ervin Kohn blottstiller Nazibevegelsen Skjermdump fra Twitter

Når SIAN ved Thorsen og Alliansen ved Lysglimt setter en tydelig svakerestilt med kriminell og problemfylt fortid og nåtid inne i henholdsvis politiets jernbarrikade til offentlig beskuelse og presenterer han som 1. mann på en stortingsliste gjør de begge en fundamental nazifeil.

Man kjører ganske enkelt ikke svakerestilte folk fram i offentligheten hvor de vil bli angrepet for hva de var, er og som smitter over på dem som kjørte vedkommende fram i rampelyset.

Både SIAN og Alliansen har med dette vist at de ikke har skjønt bæret av hvorledes denne krigen fungerer og gjør standard Nazibegelsesfeil 20 år etter at Katrine Fangen fikk Hans Majestets Kongens fortjenestemedalje i Gull for å ha forsket i og doktoravhandlet dette miljøet.

Det tok ikke lange tiden før jøden Ervin Kohn påpekte det i en Twittermelding vist over. Kohn er faktisk moderat og snill og nøyer seg med å påpeke at Dan-Eivind Lid var en gammel kjenning av politiet. Kohn kunne gått mye hardere til verks og ville sannsynligvis ha gjort det sammen med hele Twittervenstre og media om tiden hadde gått og Lid hadde stilt til valg i 2021 og fortsatt å delta i SIANs demoer.

Lykten har en grei artikkel om saken, men vinkler den fra en i mine øyne blind nazivinkel med mye Cuckservativ nazisutring:

Jøden Kohn tirrer Nazibevegelsen

Det artigste med at kommentarblogger som Akroma og Lykten skriver om Kohn sin Twittermelding er ikke at de gjør det, men at Resett (så langt) ikke gjør det. Den sitter nok langt inne for jødesleikerne der.