Jødesleikende Medierotte med hatefullt utfall mot Lysglimt / Alliansen

Lysglimt provoserer Jødesleikeren Stavrum

Den eneste personen det er verdt å følge på norsk høyreside er Lysglimt. Det går på personlige egenskaper og initiativ-taging og her har han vist oss et godt eksempel på hvordan det kan gjøres.

Lysglimt har ført den jødesleikende medierotta Gunnar Stavrum i Nettavisen opp på Alliansen sin partiliste i Oslo til valget i høst. Og Stavrum reagerer slik jødesleikende medierotter pleier å gjøre:

Ku Klux Klan, HoloCa$h-løgnen og The Great Replacement

  1. Stavrum sammenligner Alliansen med Ku Klux Klan fordi Alliansen satser på «…..et trygt tillitssamfunn med kjernefamilien i sentrum…..»
  2. Stavrum ser ikke at vårt folk trues av utrydddelse i form av et politisk planlagt folkemord som hans mediesystem er pådrivere for Under navnet «The Great Replacement»
  3. Stavrum er en rendyrket jødesleiker som angriper Lysglimt siden han har påpekt at HoloCa$h-løgnene er en jødisk løgnpropaganda basert på løgner som massegassing under krigen.

Med dette har Gunnar Stavrum kvalifisert seg til titler som HoloCa$h-løgner, Jødesleiker og Medierotte blandt de mer moderate.

All ære til Lysglimt og jeg håper han finner på mere av dette slaget:)