Kingmaker Lurås i Resett: Ugland-Jacobsen Vant – Lysglimt erklæres uønsket og fordømmes som en Varg i Veum

Klassisk Antisemitt erklæres «Persona non Grata» av Kingmaker Lurås i Resett – Skjermdump

Lysglimt var nettopp det: Et glimt av Lyset i et ellers mørkt og fordømt Nasjonalkonservativt (nazistisk) miljø uten ledelse og parti med slagkraft.

Vel, det ble med håpet og nå må det også sies å være full stopp. Det både sett fra Lurås og Resett sin vinkling samtidig som fra min synsvinkel. La oss se litt på det:

Resett om Lysglimt: En klassisk Antisemitt

6. desember i 2018 hadde Resett en artikkel om Lysglimt som flådde han og strødde salt i sårene. Se linken over. Etter den artikkelen var det klart at de to eneste mulighetene Lysglimt hadde var at Trump ble gjenvalgt i 2020 eller at Lysglimt gikk i kompaniskap med Homolobbyen i Nordfront og dannet et rent antisemittisk Naziparti.

Vi vet nå at Trump ble kastet og ikke lenger er president. Han tapte og det stort. Ikke ved valget som ble stjålet fra han, men ved ikke å sette hardt mot hardt 29. mai i fjor og heller lot seg lede, som en hvilken som helst feiging, ned i bunkersen under Det Hvite Hus.

Da gjenstår Homolobbyen og fristen der er om et par måneder når kandidater må være innmeldt i de fylkene Alliansen kan stille lister. Uten den samlingen står Lysglimt så godt som alene etter de siste hendelsene. Og hva er de?

Alliansen og Lysglimt er vel belyst og fordømt av de aller fleste mennesker i Norge.

30. januar fordømmer Resett Lysglimt med denne teksten: «Det finnes i mørke kroker hvor en liten gruppe mennesker befinner seg, som hos nynazister som Tore Tvedt, eller sågar i politiske partier som Alliansen og Hans Jørgen Lysglimt Johansen. Disse er vel belyst og fordømt av de aller fleste mennesker i Norge.»

For meg betyr det lite for jeg er ingen partileder, men for Lysglimt er dette en katastrofal fordømmelse som gjør at det største nasjonalkonservative (nazistiske) og antiglobale (de sier de er i alle fall) miljøet i landet fryser han ut. Tilbake blir kun ihuga Antisemitter, erklærte Nynazister og andre HoloCa$h-benektere og Jødehatere. Det blir det ikke mange stemmer av.

Det som imidlertid gjør det enda verre for Alliansen er at utbryterne fra FRP gikk over til Demokratene og hyldes med masse fin spalteplass hos Resett:

Ugland-Jacobsen: Demokratenes Kjernesaker

Med andre ord: Etter alle solemerker å dømme er Demokratene så langt den store Vinneren mens Alliansen fremstår som den store Taperen.

Det er ennå over 9 måneder igjen til Stortingsvalget i høst så mye kan fortsatt skje.