Klar Tale fra Lysglimt: Penger, store Penger må til.

Gi oss Penger og Gull……..eller ta tapet

Endelig har det gått opp et Lys for hr. Lysglimt i Alliansen.

Eller for å si det mer korrekt. Jeg tror at hr. Lysglimt har forstått pengenes betydning hele tiden, men at han i barnslig naivitet har trodd at bare man er en snill og smilende nasjonalkonservativ som vil alle vel så flokker Folket seg om han og bidrar frivillig og ubedt fordi de forstår at det er det riktige å gjøre.

Vel, slik fungerer det ikke i det Cuckservative tapermiljøet. Der er Offerrollen fremherskende og sutring og klaging er for disse taperne det samme som handling. Bare å sjekke Resett, SIAN, Nordfront og de andre så ser du det selv.

Men slik ser jo også Alliansen ut fra mitt ståsted så derfor er Lysglimt sin appell i denne videoen litt snodig for her går han rett på sak: Gi meg Penger, mange Penger:

Til de som ikke kan være åpent i kampen.Gode folk kontakter meg. De forteller at forstår det er en krig nå men de er livredd for å miste jobb mm.Det jeg sier til dem er at de er tillgitt dersom de gir penger, for kampen krever også penger, og at de gir skikkelige beløp så det monner.

Posted by Alliansen – Alternativ for Norge on Monday, August 17, 2020
Lysglimt: Penger – mange Penger – store Penger

Jeg er 100% enig med Lysglimt og er glad for at han endelig går åpent ut med appellen. Men jeg er uenig i at grupper og personer med negative mål bør få pengene. Det bare forsterker taperinnstilling. Vil han ha Penger så forlang at de gis til han og hans parti og kun det.

Ellers fresmstår han som en like stor taper som alle andre i det Cuckservative miljøet uten tro på egne evner og egen sak.