Kvinnens naturlige Funksjon og Verdi: Livmor, Fitte og Pupper

Urmoderen

I naturen har alt en funksjon og en tilhørende verdi for den arten objektet vi omtaler tilhører. I dette tilfellet Menneskeheten og Kvinnens sentrale funksjon i Menneskehetens bestående, spreding og videreutvikling.

Fram til i dag har Kvinnen vært det sentrale og den alt har dreid seg om på grunn av hennes tre attributter: Livmor, Fitte og Pupper. Mannens rolle har vært og er totalt underordnet som leverandør av sperm for å sette igang den nye livssyklusen hos Kvinnen.

I våre dager forandrer dette seg og det er på høy tid. Etter innføring av kvinnelig stemmerett og dyrking av Kvinnen som annet enn føde- og foringsfabrikk forrådte hvite kvinner de hvite samfunn og hvite menn.

Med utviklingen deretter av den sterke stat som overtok finansiering og beskyttelse av kvinnene og deres avkom fulgte hvite menns feminisering. Denne feminismen er som en kreftsvulst som spiser opp og ødelegger alt i dens vei: Først de hvite lett patriarkalske samfunnene til dagens situasjon hvor kvinnene selv, inklusive de sosialistiske feminist-fittene, går med i dragsuget av deres egen trang til dominans og ødeleggelse.

Hvorfor er det slik og hvorfor vil Kvinnen i de nærmeste tiårene bli verdiløs i samfunnet? Og hvorfor er hvite kvinner de første ofrene?

Det siste først: I de hvite samfunnene er det gått så langt at alle hvite menn som kan skaffer seg ikke-hvite kvinner som er mer feminine og viser større forståelse av Mannens kjønnsegenskaper. Det har gått så langt i den hvite verden at de fleste hvite kvinner heller vil holde seg med hest eller hund enn en mann som krever stell av dem.

I neste fase, som vi allerede har startet på, vil Kvinnens Livmorfunksjon erstattes av Kloning og etterhvert kunstige livmorfabrikker som blir kunstig befruktet. Og da med egg og sperm som er genmodifisert for bedre kvalitet i sluttproduktet.

Puppenes naturlige funksjon, som gjennom historien har vært å fø de nyfødte små, er allerede for en stor del overtatt av industrimelk og da står vi kun igjen med Fittas funksjon som gledeskaper for Menn. Også den funksjonen er truet og vil i løpet av de neste 30 årene bli helt erstattet av AI-damer.

Summa Summarum: Den Hvite Kvinnes storhetstid er på hell og vil snart opphøre helt. De Hvite kvinner som har vettet i behold, om det da er noen, bør bruke de siste årene av sin tidsepoke til å nyte de mennene som fremdeles vil ha dem, om det da er noen.

Personlig står jeg med glede til tjeneste for de av dere damer som har et rimelig utseende og liker mental og fysisk kontakt. Min spesialitet er langvarig, myk og rolig kroppsmassasje med «Happy Ending».

Bildet øverst er Venus fra Willendorf som du kan lese mere om her:

Wikipedia: Venus fra Willendorf.