Kvinnens Rose er målet – Lang og Følsom Massasje er Veien

Roser som symbol for Kvinnens Himmelport

Kjært barn har mange navn og det har også det kvinnelige kjønnsorganet som på folkenorsk kalles Fitte. Over har vi kalt det «Kvinnens Himmelport» og brukt roser som symbol på den.

Og la det være helt klart: Mannens evige mål er å la sitt kjønnsorgan trenge inn i denne varme og våte og herlige hulen. Men som ved så mange andre anledninger er ikke den korte og rette veien til målet alltid den beste. Gjør man den for rett og kort trekker derimot målet seg med god grunn unna. Så la oss starte sakte og se hvor vi ender. Kan hende stopper vi før målet er nådd første og andre og kanskje et par ganger til, men uten måloppnåelse blir det i lengden kleint.

Så mitt råd er å starte rolig og bruke denne veien som tar lengre tid, ikke går direkte på målet, men til gjengjeld bygger opp de gode sensuelle følelsene rolig til de, forhåpentligvis, når full styrke og ender i en felles orgastisk avslutning. Og det artige er at dette kan du oppnå uten engang å stikke pikken inn i dama eller gå direkte på kjønnsorganene hennes.

Hemmeligheten?: Massasje av kvinnens største erotiske organ; Huden. Ja, akkurat. Huden er kvinnens største sensuelle organ og starter vi rolig og følsomt vil hele dette mottaksapparatet for stimulans og følelser vekke til live en sakte voksende erotisk bevissthet hos damen din.

Spesielt for oss eldre, men også svært smart å bruke av ungdom og ja, alle innimellom, er å krype til køys under dynen med inneklærne på. Det eneste du som mann må sørge for er at klærne på damens overkropp er så løse og ledige at du får hånden din bekvemt under for å kunne massere rygg, nakke og mageregion.

Hals, hodebunn og armer kommer du til utenfor og rumpe, hofter og lår går fint utenpå en bukse eller under skjørtet, men husk; Ikke forsøk å gå innenfor trusekanten eller oppå trusen. La også puppene være i fred første gangen du er sammen med damen. Det samme gjelder såkalte dypkyss eller tungekyss. For en del kvinner er dette mer intimt enn selv kjønnsorganene. Så vent med det til en gang hun er klar.

Hemmeligheten som gir suksess med denne metoden er at massasjen skal vare lenge. Som mann vil du tenne fortere en damen og reisningen din, som hun vil kjenne inntil seg, vil bidra til å heve hennes eget følsomhetsnivå. Men ikke mas pikken din på henne. Tilbakeholdenhet her vil gi belønning siden. Og det er hele hensikten.

Altså langvarig, hun vil merke kåtheten din som svært positivt, men husk at du har å gjøre med en dame med mye større følsomhet i huden enn vi menn har. Så det neste er ømhet og følsomhet. Gjerne nesten som en sommerfugl svever over henne og berører huden hennes med vingeslagene sine.

Den første gangen du er sammen med denne damen anbefaler jeg at du avslutter med å legge det ene låret ditt mellom hennes ben og opp mot skrittet hennes hvor klitoris er, samtidig som du legger hennes ene lår opp imot ditt erigerte skritt. På den måten hjelper dere hverandre til samtidig avslutning og felles orgasme.

Og det uten å ha tatt på eller sett på hverandres kjønnsorganer. Det er ingen liten bragd av dere begge to. Men husk at det er du som mann som må føre an!

Jeg kjenner jeg blir litt kåt mens jeg sitter her og skriver og minnes slike herlige stunder fra mitt tidligere liv så la meg si det direkte:

Er du som leser dette en kvinne i passe alder for meg og har lyst på en slik hyggestund under dynen med klærne på så ikke nøl med å ta kontakt!