La Gaupene Leve – Jakt heller på jegerne

NOAH slår et slag for Gaupene

NOAH er en meget aktiv organisasjon som kjemper for dyrenes rettigheter. Det som har fanget min interesse er kampanjene deres for å stoppe nedslaktingen av de større rovdyrene våre slik at de kan utvikle livskraftige bestander:

NOAH’s appell på Facebook om Gaupejakten

Som en rasebevisst Nordisk mann ser jeg klare sammenhenger mellom mitt naturlige engasjement for å redde og sikre våre livsrom for de Nordiske folk og det å sikre tilsvarende livsrom for de ville dyrene som vi lever side om side med.

Derfor deltok jeg i NOAH’s demonstrasjon i Oslo den 12. januar i år om å la Ulven leve.

I dag er det den 1. februar og det er den dagen kvotejakten på Gaupe begynner. Så få gauper som finnes i Norge er en slik jakt det rene vanvidd og viser den forakten makthaverne i landet vårt har for våre firbente medborgere. En forakt som er identisk med forakten for oss som er av Nordisk Rase.

For meg blir derfor kampen for våre ville rovdyr den samme kampen som vi kjemper for å bevare våre Nordiske Folk.

Så mitt forslag blir derfor:

La Gaupene leve – Jakt heller på gaupejegerne!