Lars Thorsen i debatt på NRK – Solid innsats, men send Fanny «Her er det full Krig! Skyt dem da, for Faan!» Bråten neste gang.

Lars Thorsen solid i debattene – Skjermdump

La det ikke være noen tvil om at Lars Thorsen leverte en solid og god innsats i debatten på NRK, men det er et men ved det.

Og det men’et er om han var for solid og satset for mye på kunnskap? Var han rett og slett for sid i rumpa???

NRK sin programleder, Fredrik Solvang, gikk rett i strupen på Thorsen med direkte angrep og da Thorsen svarte rolig og sindig ble han avbrutt hver eneste gang. Lars Thorsen ble hengende etter og kom aldri på høyde med Solvang. Og det var hele vitsen med å få Thorsen inn til debatten.

Thorsen var god, men send Fanny neste gang

Resett har en god artikkel med vinkling på hva folk mener om at SIAN fikk stille til debatt hos NRK. Se linken over.

Først ble Thorsen isolert og deretter hakket i filler uten at Lars klarte å skifte gear. Om han da i det hele tatt har det gearet inne som skal til for å gå rett i strupen på angriperne. Jeg tror det siste er tilfellet.

Dette Folkemordet på oss som Nordisk Folk har gått for langt til å være sidrumpa og trygg med solid kunnskap om temaet Islam. Det er ikke tema for noen debatt hos NRK eller andre medier som støtter utryddelsen av oss under navnet «The Great Replacement».

Det SIAN-folkene heller ikke skal glemme er at dette ikke bare dreier seg om Islamisering av oss som Folk, men utskifting basert på Rase.

Med andre ord er det grunnleggende elementet i Krigen Rase, noe som gjør det til en Rasekrig. Derfor er det SIAN-folkene kalles Rasister og Nazister av Kultur-marxistene, for de vet det.