Lars Thorsen i SIAN dømt etter Rasismeparagrafen til betinget fengsel for spreding av Anti-Islamske brosjyrer – Hva sier de?

Lars Thorsen skadet i hodet i Bergen. Skjermdump

Sian har under ledelse av Lars Thorsen beveget seg fra politikkens skyggetilværelse som upåaktet til å stå i sentrum for opposisjonen mot Folkemordet på oss.

Islamistene blir ekstremt provoserte av Han og hans medarbeidere som Fanny «Her er det full Krig. Skyt dem da, for Faan!» Bråten.

I fjor høst ble samme Thorsen dømt til 30 dagers betinget fengsel og en bot på NOK 20.000 for å spre løpesedler. Fengsel og bot for å spre noen løpesedler med informasjon om Islam? Hva i all verden kan det stå i disse løpesedlene? Jeg fant dem ikke hos SIAN og det er svakt, men Filter-Nyheter hadde en artikkel om dommen hvor løpesedlene var trykt som bilder.

Filter-Nyheter: SIAN sine hatefulle ytringer

Jeg har liten peiling, om noen overhodet, om hva Islam står for og tipper at mange av dere som stikker innom bloggen min er i samme posisjon. Så la oss se på løpesedlene. I denne artikkelen viser jeg løpeseddel nr. 1 som var grunnlag for rettssaken og kommer med de 8 neste etterhvert:

Del 1 av løpeseddel 1
Del 2 (siste) av løpeseddel 1

Dette var hard kost, men sikkert riktig hva Islam angår. Jeg har to kommentarer:

Kommentar 1: Når SIAN beskriver det Folkemordet som skjer i Europa som utskifting av befolkningen snakker de egentlig om Rase og ikke Religion og stiller seg helt på samme linje som Breivik, Manshaus i Norge og Brenton Tarrant i New Zealand.

Det kalles til vanlig Nazisme og Rasisme.

Kommentar 2: Det er både patetisk, historieløst og kontraproduktivt av SIAN å vise til Løgnhistoriene om de 6 millioner jødene (HoloCa$h) som aldri ble utryddet under den 2. verdenskrig.