Louise og Maren – Slaktet av Arabiske Islamister

Marokko i dag – Europa i Morgen

De fleste har vel fått med seg de bestialske drapene på de to Nordiske Kvinnene, Louise Vesterager Jespersen og Maren Ueland. Politiet gjør alt de kan for å fjerne skrytevideoen de islamske, arabiske slakterne har lagt ut på internett. Dette er jeg uenig i og mener derimot at videoen må spres mest mulig og også benyttes av skoleverket i undervisningen om andre raser og religioner og deres mentale tilstand.

Jeg linker derfor opp en artikkel skrevet av en av de jødiske anti-Islamistene Breivik beundret; Pamela Geller i hennes Gellerreport:

Pamela Geller om Marokkodrapene

Nesten nederst i artikkelen finner dere de Arabiske Islamistenes skrytevideo hvor de skjærer hodet av en av de to nordiske kvinnene mens hun lever og skriker. Brutal affære, men det er jo slik Islam har presentert seg de siste årene i Den Islamske Stats versjon.

Jeg oppfordrer samtlige som leser dette til å laste videoen ned på egen harddisc for senere spreding. Så lenge Geller sin side er oppe med videoen vil jeg be samtlige om å spre denne overalt hvor dere kan.

Send den gjerne til «Islamist-Stjerna» Erna også sammen med andre politikere slik at de kan se hva som skjer rundt oss og hva som vil bli vår skjebne om vi lar det fortsette. Og husk en ting: Moderat Islam eksisterer ikke – kun Islam!