Lurås, Storhaug og Rustad splitter nakne. Se de dobbeltmoralske hyklerne har ingen klær!

Slåttavik avkler Hyklerne i Resett, Rights og Document. Skjermdump

Noe mer patetisk enn å bli avslørt som dobeltmoralske hyklere på samfunnets kanskje viktigste område: Ytringsfrihet, kan jeg vanskelig tenke meg.

Johan Slåttavik driver medieprosjektet Akroma med artikler som tidvis er interessante og hardtslående. Det har han også gjort i denne artikkelen hvor han påpeker at de verste hyklerne er nettopp de som klager over at gammelmedia er løgn-media:

En historie om karikaturer og sensur

Slåttavik sammenligner reaksjonene hos de tre dobbeltmoralske, prinsippløse og hykleriske søppelmediene (Rights, Document og Resett) i deres reaksjoner etter den islamske terrorbølgen i Frankrike. Som eksempel bruker Slåttavik historien om Alain Soral og hans Charlie Hebdo-parodi hvor han bruker den jødiske svindelen om SHOAH (HoloCa$h) for å markere et sentralt poeng ved Ytringsfrihet og Lovens beskyttelse.

Soral ble dømt til fengsel og pengestraff og fikk dermed sitt poeng skikkelig bekreftet i full offentlighet. Siste dommen var så nylig som i 2019.

Slåttavik kunne dratt fram mange andre eksempler på tilsvarende også i Frankrike. Etter at den jødiske kamporganisasjonen LICRA ble stiftet i Paris for snart 100 år siden er Ytringsfriheten i Frankrike så kneblet at å nevne ordet blir idiotisk.

Likevel plaprer disse dobbeltmoralske hyklerne i Resett og de andre to om å støtte Frankrike i kampen for Ytringsfrihet. Det er til å le av så totalt dummer Lurås og co. seg ut.

Resett og Lurås med sine fobindelser direkte til Ytringsfrihetsforbundet (YFO), som de kaller religion, gjør dem ekstra latterlige.

Bra levert, Slåttavik!