Lysglimt: Fra karismatisk «Nasjonalisme med et Smil» til sjalusi, misunnelse og angrep på søsterpartiet Demokratene.

Feighet i kamp er ikke greit, hr. Lysglimt!

Fra en optimistisk start med mye smil, latter og optimisme til en dyster nedtur preget av dårlige valg, sjalusi, misunnelse og drittslenging mot søsterpartiet demokratene. Ikke bra.

22. juli, altså på 10-årsdagen for Breivik sin militære nødsrettsaksjon, la Lysglimt ut en video hvor han redegjør for at hans hensikt er å «plukke fra hverandre dette partiet Demokratene» og han fortsetter «som jo er en politisk konkurrent til oss«.

Jeg stopper sitatene der og de som er interessert i høre resten kan se videoen her:

Lysglimt til angrep på søsterpartiet Demokratene

Dette angrepet på Demokratene tyder på sjalusi, misunnelse og en viss bitterhet hos Lysglimt for at Demokratene for et halvt år siden fikk et høyst påkrevet påfyll av misnøyde FRP’ere som ga partiet et helt nytt liv.

Siden har Demokratene laget et omfattende program og med støtte av Document og Resett har de nylig markert seg på meningsmålingene foran valget om en måned. Demokratene har med andre ord vind i seilene og dette liker tydeligvis hr. Lysglimt svært så dårlig.

Da griper han til den bitre taperens letteste utvei: Å angripe dem som er på samme parti som han selv, jada, Demokratene er å regne som et søsterparti av Alliansen med stort sett sammenfallende program og mål.

Borte er den karismatiske «Nasjonalisme med et Smil»-Lysglimt og igjen står drittslengeren Lysglimt som fryder seg over kollegaens mulige problemer. Uten at det kommer til å hjelpe verken Lysglimt eller Alliansen. Snarere tvert i mot.