Lysglimt har sett HoloCa$h-lyset

Har det gått en sikring hos Lysglimt Johansen?

Lysglimt har kommet inn i den offentlige debatten i Norge som, ja nettopp, et Lysglimt. Og det var sannelig på tide. Ja, egentlig så langt på overtid som det går an, men nå kom det i alle fall.

Og nå slår Lysglimt til – og det hardt. Silkehansken er tatt av og han går til kjernen: HoloCa$h-løgnen på 6 millioner jøder som aldri ble gasset er en løgn!

Lysglimt er aktiv på sosiale medier som Facebook og Twitter og har skrevet knallharde kommentarer om jøder og HoloCa$h-løgnene deres. Det har fått sin oppmerksomhet og Resett har tatt tak i saken og laget en fordømmende artikkel om Lysglimt og hans visdomsord.

Resett har ikke intervjuet Lysglimt i samme artikkel, hvilket de burde gjort. I etterhånd bør Resett i alle fall invitere Lysglimt til å gi uttrykk for sine synspunkter i saken i en egen tilsvarsartikkel. Noe annet vil være feigt av Resett.

I kommentarfeltet under Lysglimt-artikkelen sensureres det hardt, men det er likevel mange fine kommentarer som slipper gjennom,

Mitt spørsmål er om Lysglimt nå tar ansvar og kjører hardt uten å trekke seg. Og om andre som er enige våger å stå fram i fullt navn og gi den politiske debatten i Norge et seriøst ansikt. Anonyme gjør nemlig ikke det.

Jeg ønsker Lysglimt lykke til i hardkjøret som nå kommer og håper han har de egenskapene som skal til for å stå gjennom stormen.